Když se vracíte z práce domů, určitě už myslíte na odpočinek. Rozhodně raději strávíte čas s rodinou, se zajímavou knihou v ruce nebo poutavým filmem než při vaření v kuchyni. Proto Vám nabízíme tři rychlé recepty s tortillou v hlavní roli. Mexické ragú v sobě skrývá to, co je nejlepší – mleté maso, fazole, kukuřici a to správné množství česneku a pálivé papričky. Ještě rychlejší varianta je tortilla s mletým masem, dušeným špenátem a chutnou smetanovou omáčkou s čerstvými bylinkami. Doporučujeme také tortillu podle Romana Pauluse, který její vnitřek naplnil ledovým salátem, rajčaty, křupavou slaninou, volským okem a masem. A kterou z nabízených variant si vyberete Vy?
Alpské jídlo je přizpůsobené namíru podmínkám neúprosných hor. Nasytí a dodá potřebnou energii na toulky v extrémním počasí. Zároveň je postaveno na…
Prázdniny jsou nenávratně pryč, děti se vrací opět do školních lavic a rodičům opět nastává každodenní připravování svačin.
Prosciutto patří k pravé italské hostině stejně jako mozzarella nebo karafa vína. Dopřejte si lahůdku ze Středomoří a využijte sušenou vepřovou šunku…