Šípkový džem je sladkost, kterou jedni milují, druzí zase, když ji ochutnají, nejsou příliš nadšeni. Šípkový džem má trochu trpkou chuť, ale velmi sladké, intenzivní aroma. Výborně se hodí do černého čaje nebo jako náplň. Markéta Krajčovičová dokonale ví, ve kterých receptech šípkový džem nejlépe vynikne. Proto si pro Vás připravila dva recepty – koblihy se šípkovou náplní a koláč s vrstvou šípkového džemu. Vyzkoušejte oba recepty a přesvědčte se o kvalitách šípkového džemu!
Během pracovního týdne nezbývá většině z nás čas na přípravu netradičních a rafinovaných pokrmů. Poradíme Vám, jak upravit oblíbené špagety. Po…
Irsko se proslavilo výrobou dvou alkoholických nápojů – skvělého piva Guinness a tradiční dlouholeté whiskey. K výrobě obou nápojů se využívá ječmen,…
Hůlky místo klasického příboru rozhodně nemusíte vzít do ruky jen v restauraci, můžete si je vyzkoušet i doma.