Ryby jsou výbornou surovinou k přípravě paštiky. Pokud jste ještě nikdy neměli možnost takovou paštiku ochutnat, vyzkoušejte určitě některý z receptů Kuchyně Lidlu! Vyberte si např. recept na jemnou paštiku ze pstruha s vajíčky, žampióny, cibulkou a čerstvým tymiánem. Pokud máte raději výraznější chutě, udělejte si paštiku z lososa a krevet s pórkem a rajčaty. Doporučujeme Vám také terinu z lososa a balkánského sýru. Krémová náplň obalená plátky uzeného lososa určitě zachutná Vám i Vašim dětem!
Alpské jídlo je přizpůsobené namíru podmínkám neúprosných hor. Nasytí a dodá potřebnou energii na toulky v extrémním počasí. Zároveň je postaveno na…
Prázdniny jsou nenávratně pryč, děti se vrací opět do školních lavic a rodičům opět nastává každodenní připravování svačin.
Prosciutto patří k pravé italské hostině stejně jako mozzarella nebo karafa vína. Dopřejte si lahůdku ze Středomoří a využijte sušenou vepřovou šunku…