Rybí teriny a paštiky

Rybí teriny a paštiky

Ryby jsou výbornou surovinou k přípravě paštiky.
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI

Ryby jsou výbornou surovinou k přípravě paštiky. Pokud jste ještě nikdy neměli možnost takovou paštiku ochutnat, vyzkoušejte určitě některý z receptů Kuchyně Lidlu! Vyberte si např. recept na jemnou paštiku ze pstruha s vajíčky, žampióny, cibulkou a čerstvým tymiánem. Pokud máte raději výraznější chutě, udělejte si paštiku z lososa a krevet s pórkem a rajčaty. Doporučujeme Vám také terinu z lososa a balkánského sýru. Krémová náplň obalená plátky uzeného lososa určitě zachutná Vám i Vašim dětem!

Rybí paštika se žampiony

Rybí paštika se žampiony

Terina z uzeného lososa s Balkánským sýrem

Kytičkový koláč

Paštika z krevet a lososa

Paštika z krevet a lososa

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

DALŠÍ ČLÁNKY Z MAGAZÍNU

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.