Mnohokrát jsme zde vzpomínali, že ryby jsou dobrým zdrojem vitamínů a nenasycených mastných kyselin. Dnes připomínáme, že ryby jsou vhodné nejen pro dospělé, ale rovněž pro ty nejmenší! A jelikož je grilovací sezona v plném proudu, nabízíme Vám jídla, která si můžete připravit nejen doma ve své kuchyni, ale i venku na čerstvém vzduchu. Pečený pstruh se zeleninou je naše nabídka na deštivé dny, protože ryba vytažená přímo z trouby s velkým množstvím zeleniny Vás určitě potěší. Když vyjde sluníčko, zapalte gril a udělejte si na něm pstruha nebo pražmana. Ke pstruhovi si připravte žampiony, cukety a chutný, krémový dresink, a pražmana podávejte spolu se salátem z grilovaného lilku.
Během pracovního týdne nezbývá většině z nás čas na přípravu netradičních a rafinovaných pokrmů. Poradíme Vám, jak upravit oblíbené špagety. Po…
Irsko se proslavilo výrobou dvou alkoholických nápojů – skvělého piva Guinness a tradiční dlouholeté whiskey. K výrobě obou nápojů se využívá ječmen,…
Hůlky místo klasického příboru rozhodně nemusíte vzít do ruky jen v restauraci, můžete si je vyzkoušet i doma.