Mnohokrát jsme zde vzpomínali, že ryby jsou dobrým zdrojem vitamínů a nenasycených mastných kyselin. Dnes připomínáme, že ryby jsou vhodné nejen pro dospělé, ale rovněž pro ty nejmenší! A jelikož je grilovací sezona v plném proudu, nabízíme Vám jídla, která si můžete připravit nejen doma ve své kuchyni, ale i venku na čerstvém vzduchu. Pečený pstruh se zeleninou je naše nabídka na deštivé dny, protože ryba vytažená přímo z trouby s velkým množstvím zeleniny Vás určitě potěší. Když vyjde sluníčko, zapalte gril a udělejte si na něm pstruha nebo pražmana. Ke pstruhovi si připravte žampiony, cukety a chutný, krémový dresink, a pražmana podávejte spolu se salátem z grilovaného lilku.
Když uvažujeme o hubnutí, musíme pamatovat na to, aby byla naše dieta racionální a vyvážená.
„Superpotraviny“ je označení pro přírodní, nezpracované potraviny s vysokými výživovými hodnotami, které mají dobrý vliv na náš organismus.
Zázvor, který má nezaměnitelné aroma, je nejstarší známou léčivou rostlinou, která nám může pomoci při léčbě chřipky, nachlazení, revmatických…