Mnohokrát jsme zde vzpomínali, že ryby jsou dobrým zdrojem vitamínů a nenasycených mastných kyselin. Dnes připomínáme, že ryby jsou vhodné nejen pro dospělé, ale rovněž pro ty nejmenší! A jelikož je grilovací sezona v plném proudu, nabízíme Vám jídla, která si můžete připravit nejen doma ve své kuchyni, ale i venku na čerstvém vzduchu. Pečený pstruh se zeleninou je naše nabídka na deštivé dny, protože ryba vytažená přímo z trouby s velkým množstvím zeleniny Vás určitě potěší. Když vyjde sluníčko, zapalte gril a udělejte si na něm pstruha nebo pražmana. Ke pstruhovi si připravte žampiony, cukety a chutný, krémový dresink, a pražmana podávejte spolu se salátem z grilovaného lilku.
Zužitkovat zbytky zeleniny a vyrobit třeba domácí hnojivo? I takto můžete šetřit nejen planetu, ale i vlastní peněženku.
Najdete ho na jídelním lístku snad každé restaurace, připravuje se při různých příležitostech, rádi ho sbalíme jako svačinu na cesty, děti ho milují.…
Zimní období patří zabíjačkám. Měli jste možnost zažít pravou zabíjačku? V následujících řádcích se na jednu „vydáme“, možná se dozvíte i něco, o čem…