Mnohokrát jsme zde vzpomínali, že ryby jsou dobrým zdrojem vitamínů a nenasycených mastných kyselin. Dnes připomínáme, že ryby jsou vhodné nejen pro dospělé, ale rovněž pro ty nejmenší! A jelikož je grilovací sezona v plném proudu, nabízíme Vám jídla, která si můžete připravit nejen doma ve své kuchyni, ale i venku na čerstvém vzduchu. Pečený pstruh se zeleninou je naše nabídka na deštivé dny, protože ryba vytažená přímo z trouby s velkým množstvím zeleniny Vás určitě potěší. Když vyjde sluníčko, zapalte gril a udělejte si na něm pstruha nebo pražmana. Ke pstruhovi si připravte žampiony, cukety a chutný, krémový dresink, a pražmana podávejte spolu se salátem z grilovaného lilku.
S rozmachem veganství a zdravé stravy se rozšířily i lahodné alternativy klasického pudinku. Už žádný kukuřičný škrob s cukrem a mlékem. Dnes máme i…
Ochutnali jste na dovolené ve Španělsku paellu a rádi byste se o ní dozvěděli něco víc? Tak právě pro vás jsme připravili článek o jednom z…
Cibule je dost možná ta nejčastěji využívaná surovina při vaření. Je součástí téměř každého jídla. Dokáže ale mnohem víc než jen vytvořit základ…