Rybí inspirace

Rybí inspirace

Mnohokrát jsme zde vzpomínali, že ryby jsou dobrým zdrojem vitamínů a nenasycených mastných kyselin.
TISKNOUT
SDĹEJTE RECEPT S PŘÁTELI

Mnohokrát jsme zde vzpomínali, že ryby jsou dobrým zdrojem vitamínů a nenasycených mastných kyselin. Dnes připomínáme, že ryby jsou vhodné nejen pro dospělé, ale rovněž pro ty nejmenší! A jelikož je grilovací sezona v plném proudu, nabízíme Vám jídla, která si můžete připravit nejen doma ve své kuchyni, ale i venku na čerstvém vzduchu. Pečený pstruh se zeleninou je naše nabídka na deštivé dny, protože ryba vytažená přímo z trouby s velkým množstvím zeleniny Vás určitě potěší. Když vyjde sluníčko, zapalte gril a udělejte si na něm pstruha nebo pražmana. Ke pstruhovi si připravte žampiony, cukety a chutný, krémový dresink, a pražmana podávejte spolu se salátem z grilovaného lilku.

Pečený pstruh se zeleninou ratatouille

Pečený pstruh se zeleninou ratatouille

Grilovaný pražman zlatý se salátem z grilovaného lilku

Grilovaný pražman zlatý se salátem z grilovaného lilku

Grilovaný pstruh s žampiony, cuketou a smetanovým dresinkem

Grilovaný pstruh s žampiony, cuketou a smetanovým dresinkem

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

DALŠÍ ČLÁNKY Z MAGAZÍNU

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU