Roláda je ověřený recept na polnohodnotný oběd. Pokud i Vy máte rádi tuto formu úpravy masa, vyzkoušejte některý z receptů Romana Pauluse. Připravte si kuřecí roládu s pestem, schwarzwaldskou šunkou a restovanou zeleninou. Stačí chvilka a chutný oběd je na stole. Pro milovníky klasických pokrmů jsme vybrali krůtí roládu se žemlovou nádivkou a sušeným ovocem s přílohou z červeného zelí. Kuřecí roláda s brusinkovou nádivkou tvoří dokonalé chuťové duo. Sladká a zároveň kyselá příchuť brusinek dává celému pokrmu výrazný charakter. Zarolujte si s námi svou oblíbenou roládu!
Irsko se proslavilo výrobou dvou alkoholických nápojů – skvělého piva Guinness a tradiční dlouholeté whiskey. K výrobě obou nápojů se využívá ječmen,…
Hůlky místo klasického příboru rozhodně nemusíte vzít do ruky jen v restauraci, můžete si je vyzkoušet i doma.
Zužitkovat zbytky zeleniny a vyrobit třeba domácí hnojivo? I takto můžete šetřit nejen planetu, ale i vlastní peněženku.