Pstruh je velmi jemná a chutná ryba. Často se podává tzv. po mlynářsku, receptů na přípravu pstruha je však nespočet. Chcete-li si připravit pstruha trochu netradičně, máme pro Vás tři recepty Romana Pauluse. Samotné rizoto chutná skvěle, ochucené sušenými rajčaty ještě lépe, ale teprve s pečeným pstruhem je dokonalé. Jako druhý recept jsme vybrali pstruha se salátem z červené řepy a karamelizované cibulky s trochou vína. Na závěr pečený pstruh podávaný s chutným hráškovým pyré.
Irsko se proslavilo výrobou dvou alkoholických nápojů – skvělého piva Guinness a tradiční dlouholeté whiskey. K výrobě obou nápojů se využívá ječmen,…
Hůlky místo klasického příboru rozhodně nemusíte vzít do ruky jen v restauraci, můžete si je vyzkoušet i doma.
Zužitkovat zbytky zeleniny a vyrobit třeba domácí hnojivo? I takto můžete šetřit nejen planetu, ale i vlastní peněženku.