Pstruh je velmi jemná a chutná ryba. Často se podává tzv. po mlynářsku, receptů na přípravu pstruha je však nespočet. Chcete-li si připravit pstruha trochu netradičně, máme pro Vás tři recepty Romana Pauluse. Samotné rizoto chutná skvěle, ochucené sušenými rajčaty ještě lépe, ale teprve s pečeným pstruhem je dokonalé. Jako druhý recept jsme vybrali pstruha se salátem z červené řepy a karamelizované cibulky s trochou vína. Na závěr pečený pstruh podávaný s chutným hráškovým pyré.
Prázdniny jsou nenávratně pryč, děti se vrací opět do školních lavic a rodičům opět nastává každodenní připravování svačin.
Příprava zdravé školní svačiny je jedním z klíčových kroků, jak dětem zajistit energii a výživu potřebnou pro celý den. Co by měla ideální svačina…
Země Živitelka, největší agrosalon v České republice, letos slaví svůj padesátý ročník a poprvé se jej zúčastní i Lidl Česká republika. Tato…