Pstruh na talíři

Pstruh na talíři

SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI

Vyberte si svůj oblíbený recept se pstruhem

Pstruh je velmi jemná a chutná ryba. Často se podává tzv. po mlynářsku, receptů na přípravu pstruha je však nespočet. Chcete-li si připravit pstruha trochu netradičně, máme pro Vás tři recepty Romana Pauluse. Samotné rizoto chutná skvěle, ochucené sušenými rajčaty ještě lépe, ale teprve s pečeným pstruhem je dokonalé. Jako druhý recept jsme vybrali pstruha se salátem z červené řepy a karamelizované cibulky s trochou vína. Na závěr pečený pstruh podávaný s chutným hráškovým pyré.

Rizoto s pečeným pstruhem a sušenými rajčaty

Rizoto s pečeným pstruhem a sušenými rajčaty

Filátka ze pstruha se salátem z červené řepy

Filátka ze pstruha se salátem z červené řepy

Pečený pstruh s hráškovým pyré

Pečený pstruh s hráškovým pyré

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

DALŠÍ ČLÁNKY Z MAGAZÍNU

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.