Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
1. Do mixéru vložíme nakrájené listy divokého česneku, lískové ořechy, osolíme, opepříme, přilijeme olivový olej a rozmixujeme. Přidáme nastrouhaný parmezán, trochu olivového oleje a opět rozmixujeme.
Tip: Věděli jste, že divoký česnek je označení pro různé druhy česneků, které rostou volně v přírodě? Nejznámější odrůdou je pak medvědí česnek.
2. Pesto přendáme do misky, zalijeme trochou olivového oleje a skladujeme v lednici, vydrží až několik týdnů.
3. Podáváme s těstovinami stejně jako ostatní pesta, hodí se také jako dip k opečenému chlebu nebo jako náplň masové rolády.