Jablka neodmyslitelně patří do české kuchyně. Jeden klasický recept na vynikající kynutý koláč s jablky si pro Vás tento týden připravila naše cukrářka Markéta. Spodní část tvoří kynuté těsto, na kterém najdete chutnou jablečnou náplň zakrytou křupavou drobenkou. Upečené koláčky se výborně hodí k dopolední svačině nebo jako odpolední dezert k šálku Vašeho oblíbeného čaje.
Sushi, jarní a letní závitky či polévky pho bo nebo miso patří v poslední době k nejoblíbenějším pokrmům. Je to tak, asijská kuchyně v našich…
Pokud vás přepadla chuť na chapadla nebo jiné mořské plody, není důvod čekat na dobu dovolených. Dobroty jako mušle, krevety nebo olihně si můžete…
Sluníčko svítí, venku je teplo, tak proč se zavírat do kuchyně. Díky vynálezu grilu můžeme snadno a pohodlně vařit i pod širým nebem a ještě si u…