Markéta Krajčovičová velmi dobře ví, jaký dezert se nejlépe hodí na chladné podzimní odpoledne. Sněhový ostrov Vás přenese do světa opravdového sladkého ráje. Křupavé sladké bílky ve spojení s teplou omáčkou připravenou z lesního ovoce a portského vína tvoří opravu výjimečné spojení. Skvělá kompozice sladkých a lehce kyselých chutí Vám jistě zpříjemní podzimní den.
Sushi, jarní a letní závitky či polévky pho bo nebo miso patří v poslední době k nejoblíbenějším pokrmům. Je to tak, asijská kuchyně v našich…
Pokud vás přepadla chuť na chapadla nebo jiné mořské plody, není důvod čekat na dobu dovolených. Dobroty jako mušle, krevety nebo olihně si můžete…
Sluníčko svítí, venku je teplo, tak proč se zavírat do kuchyně. Díky vynálezu grilu můžeme snadno a pohodlně vařit i pod širým nebem a ještě si u…