Pálivá paprička – ať čerstvá nebo sušená – dokonale zvýrazní chuť jídla. Skvěle se hodí jak ke slaným pokrmům, tak sladkým dezertům - zvláště těm s velkým množstvím čokolády. Pokud máte rádi ostré a výrazné chutě, určitě vyzkoušejte naše recepty! Z asijské kuchyně doporučujeme pikantní restované asijské nudle s pečenou kachnou podle Romana Pauluse. Pro milovníky ryb máme recept na lososa se sušeným chilli a zeleninou. Pokud jste nikdy neochutnali spojení čokolády a pálivé papričky, vyzkoušejte recept na čokoládový dort podle Markéty Krajčovičové. Zaručujeme Vám, že budete nadšeni!
Prosinec je za dveřmi a s ním i pečení cukroví. Díky těmto praktickým tipům si můžete vytvořit plán pečení a hotové cukroví skladovat tak, aby…
Za nákupy v Lidlu získáte exkluzivní kuchařku: perfektní dárek pod stromeček!Vánoce jsou za rohem a s nimi i doba dárků a rodinných setkání u…
Sushi, jarní a letní závitky či polévky pho bo nebo miso patří v poslední době k nejoblíbenějším pokrmům. Je to tak, asijská kuchyně v našich…