Arašídové máslo je výbornou surovinou k pečení. Co vše si z něho můžete připravit? Například plněné bochánky! Jak na ně Vám ukáže Markéta Krajčovičová ve svém receptu na Kuchyni Lidlu. Kynuté těsto formuje do tvaru bochánků a plní je arašídovým máslem. Před pečením je ještě polije skořicovou polevou a posype křupavými arašídy. Bochánky plněné arašídovou pomazánkou podle Markéty se výborně hodí jako svačinka – můžete si je vzít sebou do práce nebo do školy!
Plánujete večírek, ale nechce se vám strávit celý den přípravou občerstvení? Chutné, pestré a snadné jednohubky jsou jasným řešením!
Sicilská kuchyně má bohatou historii a její tradiční kuchyně je toho odrazem. Jsou v ní patrné vlivy všech kultur, které se na tomto ostrově otiskly.…
Omáčky a dipy jsou v podstatě středobod každé grilovačky. Nic nechutná z poloviny tak dobře jako s tou správnou omáčkou. Jak na ně?