Arašídové máslo je výbornou surovinou k pečení. Co vše si z něho můžete připravit? Například plněné bochánky! Jak na ně Vám ukáže Markéta Krajčovičová ve svém receptu na Kuchyni Lidlu. Kynuté těsto formuje do tvaru bochánků a plní je arašídovým máslem. Před pečením je ještě polije skořicovou polevou a posype křupavými arašídy. Bochánky plněné arašídovou pomazánkou podle Markéty se výborně hodí jako svačinka – můžete si je vzít sebou do práce nebo do školy!
Během pracovního týdne nezbývá většině z nás čas na přípravu netradičních a rafinovaných pokrmů. Poradíme Vám, jak upravit oblíbené špagety. Po…
Irsko se proslavilo výrobou dvou alkoholických nápojů – skvělého piva Guinness a tradiční dlouholeté whiskey. K výrobě obou nápojů se využívá ječmen,…
Hůlky místo klasického příboru rozhodně nemusíte vzít do ruky jen v restauraci, můžete si je vyzkoušet i doma.