Arašídové máslo je výbornou surovinou k pečení. Co vše si z něho můžete připravit? Například plněné bochánky! Jak na ně Vám ukáže Markéta Krajčovičová ve svém receptu na Kuchyni Lidlu. Kynuté těsto formuje do tvaru bochánků a plní je arašídovým máslem. Před pečením je ještě polije skořicovou polevou a posype křupavými arašídy. Bochánky plněné arašídovou pomazánkou podle Markéty se výborně hodí jako svačinka – můžete si je vzít sebou do práce nebo do školy!
Sushi, jarní a letní závitky či polévky pho bo nebo miso patří v poslední době k nejoblíbenějším pokrmům. Je to tak, asijská kuchyně v našich…
Pokud vás přepadla chuť na chapadla nebo jiné mořské plody, není důvod čekat na dobu dovolených. Dobroty jako mušle, krevety nebo olihně si můžete…
Sluníčko svítí, venku je teplo, tak proč se zavírat do kuchyně. Díky vynálezu grilu můžeme snadno a pohodlně vařit i pod širým nebem a ještě si u…