Medové potěšení

Medové potěšení

Med skvěle chutná jak v dezertech, tak i masitých pokrmech. Pokud tedy hledáte výborný pokrm s lehkou, sladkou příchutí, doporučujeme Vám jídlo Romana Pauluse. Připravte si grilovanou vepřovou pečeni marinovanou v medu, olivovém oleji a tymiánu. Maso pak podávejte spolu s grilovanou asijskou zeleninou. Pro přípravu tohoto pokrmu můžete použít i grilovací pánev. Jako dezert doporučujeme medovník s jemným krémem přímo z Lidl cukrárny. A na teplejší dny si připravte Marcelovo semifreddo s mascarpone, čokoládou a medovými ořechy. Tento zmrzlinový dezert bude výborně chutnat se šálkem silného espresa.
SDĹEJTE RECEPT S PŘÁTELI

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

DALŠÍ ČLÁNKY Z MAGAZÍNU

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU