Deluxe týden v Lidlu je spojený s luxusními produkty, proto si Roman Paulus a Marcel Ihnačák pro Vás připravili opravdu exkluzivní menu. Maso z lososa nevyžaduje náročnou přípravu a přesto je velmi lahodné. Těšíte se, jaké recepty si pro Vás naši kuchaři připravili tentokrát?
Maso z lososa je díky své jemné chuti vhodné servírovat s výraznějšími chutěmi. Roman Vám doporučuje podávat lososa spolu s těstovinami farfalle a omáčkou z rajčat, smetany a bílého vína. Abyste dokreslili chuť celého pokrmu, nezapomeňte přidat pálivou papričku a česnek.
Je libo smažené rybí maso? Pak zkuste recept Marcela Ihnačáka, který lososa nejdříve usmaží v bylinkovém těstíčku a poté k němu připraví pikantní dresink z pálivých papriček, česneku a čerstvé petrželky.
Sushi, jarní a letní závitky či polévky pho bo nebo miso patří v poslední době k nejoblíbenějším pokrmům. Je to tak, asijská kuchyně v našich…
Pokud vás přepadla chuť na chapadla nebo jiné mořské plody, není důvod čekat na dobu dovolených. Dobroty jako mušle, krevety nebo olihně si můžete…
Sluníčko svítí, venku je teplo, tak proč se zavírat do kuchyně. Díky vynálezu grilu můžeme snadno a pohodlně vařit i pod širým nebem a ještě si u…