Deluxe týden v Lidlu je spojený s luxusními produkty, proto si Roman Paulus a Marcel Ihnačák pro Vás připravili opravdu exkluzivní menu. Maso z lososa nevyžaduje náročnou přípravu a přesto je velmi lahodné. Těšíte se, jaké recepty si pro Vás naši kuchaři připravili tentokrát?
Maso z lososa je díky své jemné chuti vhodné servírovat s výraznějšími chutěmi. Roman Vám doporučuje podávat lososa spolu s těstovinami farfalle a omáčkou z rajčat, smetany a bílého vína. Abyste dokreslili chuť celého pokrmu, nezapomeňte přidat pálivou papričku a česnek.
Je libo smažené rybí maso? Pak zkuste recept Marcela Ihnačáka, který lososa nejdříve usmaží v bylinkovém těstíčku a poté k němu připraví pikantní dresink z pálivých papriček, česneku a čerstvé petrželky.
Irsko se proslavilo výrobou dvou alkoholických nápojů – skvělého piva Guinness a tradiční dlouholeté whiskey. K výrobě obou nápojů se využívá ječmen,…
Hůlky místo klasického příboru rozhodně nemusíte vzít do ruky jen v restauraci, můžete si je vyzkoušet i doma.
Zužitkovat zbytky zeleniny a vyrobit třeba domácí hnojivo? I takto můžete šetřit nejen planetu, ale i vlastní peněženku.