Deluxe týden v Lidlu je spojený s luxusními produkty, proto si Roman Paulus a Marcel Ihnačák pro Vás připravili opravdu exkluzivní menu. Maso z lososa nevyžaduje náročnou přípravu a přesto je velmi lahodné. Těšíte se, jaké recepty si pro Vás naši kuchaři připravili tentokrát?
Maso z lososa je díky své jemné chuti vhodné servírovat s výraznějšími chutěmi. Roman Vám doporučuje podávat lososa spolu s těstovinami farfalle a omáčkou z rajčat, smetany a bílého vína. Abyste dokreslili chuť celého pokrmu, nezapomeňte přidat pálivou papričku a česnek.
Je libo smažené rybí maso? Pak zkuste recept Marcela Ihnačáka, který lososa nejdříve usmaží v bylinkovém těstíčku a poté k němu připraví pikantní dresink z pálivých papriček, česneku a čerstvé petrželky.
V obchodě, nebo na samosběru? Ať už k hromadě jahod přijdete jakkoliv, budou se vám určitě hodit tipy, jak s nimi naložit. Na blogu Kuchyně Lidlu teď…
Americká kuchyně je kuchyní mnoha národů a vlivů z celého světa, jimž Američané vtiskli neopakovatelný charakter.
Rýže je nejdůležitější obilovinou světa a jako hlavní příjem potravy jí má asi ¼ obyvatel zeměkoule. A světová produkce stále stabilně stoupá. Víte…