Kuřecí maso můžete připravit na tisíc způsobů! Stačí se nechat inspirovat kulinářskou tradicí jiných zemí. Dnes Vám nabídneme recepty pocházející z různých koutů světa. Pokud máte rádi italskou kuchyni, vyzkoušejte recept Romana Pauluse na zapečená kuřecí prsa v rajčatové omáčce s černými olivami a čerstvou bazalkou. Až z daleké Indie je recept na kuřecí kari plné aromatického koření a zázvoru. V Kuchyni Lidlu najdete rovněž francouzské vlivy – zapečenou bagetku s pikantním kuřecím masem, která se hodí jak k obědu, tak i večeři.
Den svatého Patrika si už dávno nepřipomínají jen v Irsku. Bujaré oslavy propukají také v dalších zemích, kde se na počest irského patrona zazelenají…
Pod japonskou kuchyní si většina představí nanejvýš tak sushi. To je ale jen zlomek gastronomie země vycházejícího slunce. Je čas rozšířit si obzory!
Tzaziki, řecky τζατζίκι, je salát z jogurtu, okurky a dalších surovin typický právě pro Řecko. Také se vám vždycky, když si tzaziki připravíte,…