Kuřecí maso můžete připravit na tisíc způsobů! Stačí se nechat inspirovat kulinářskou tradicí jiných zemí. Dnes Vám nabídneme recepty pocházející z různých koutů světa. Pokud máte rádi italskou kuchyni, vyzkoušejte recept Romana Pauluse na zapečená kuřecí prsa v rajčatové omáčce s černými olivami a čerstvou bazalkou. Až z daleké Indie je recept na kuřecí kari plné aromatického koření a zázvoru. V Kuchyni Lidlu najdete rovněž francouzské vlivy – zapečenou bagetku s pikantním kuřecím masem, která se hodí jak k obědu, tak i večeři.
S rozmachem veganství a zdravé stravy se rozšířily i lahodné alternativy klasického pudinku. Už žádný kukuřičný škrob s cukrem a mlékem. Dnes máme i…
Ochutnali jste na dovolené ve Španělsku paellu a rádi byste se o ní dozvěděli něco víc? Tak právě pro vás jsme připravili článek o jednom z…
Cibule je dost možná ta nejčastěji využívaná surovina při vaření. Je součástí téměř každého jídla. Dokáže ale mnohem víc než jen vytvořit základ…