Léto je plné čerstvého ovoce. Dostupné jsou jahody, maliny, hrušky a další sezonní ovoce. A když mluvíme o pečení, měli bychom je využít. Markéta Krajčovičová si pro Vás přichystala dva recepty s italským mascarpone. Připravte si chutné košíčky plněné mascarpone a jahodami. Křehké těsto a jemný, nadýchaný krém se výborně komponuje i s jiným druhem ovoce – vyberte si své oblíbené a položte je navrch. Druhým je recept na sýrový koláč s hruškami, který se ideálně hodí na piknik nebo ke grilování!
Vánoce si bez kapra neumíme představit. Co takhle zkusit malou změnu? Naservírujte letos exotickou variantu s rýží, rybu v pivním těstíčku, kapří…
Ačkoli se u většiny Čechů objevuje na vánočním stole kapr, jsou mezi námi i ti, kteří jeho chuti zrovna neholdují, a proto si raději připraví i jiné…
Prosinec je za dveřmi a s ním i pečení cukroví. Díky těmto praktickým tipům si můžete vytvořit plán pečení a hotové cukroví skladovat tak, aby…