Králičí maso je velmi jemné a dietní maso. Vzhledem k tomu, že neobsahuje téměř žádný cholesterol, mělo by se na našem stole objevovat častěji. Pro inspiraci, jak si králíka připravit, jsme pro Vás vybrali tři recepty. Pokud jste příznivci výrazných chutí, zkuste spojení králíka s olivami a sušenými rajčaty. V tomto období byla by škoda nevyužít dýni. Poduste ji spolu s jemným králičím masem a získáte zajímavý pokrm. A na konec klasika – králík se smetanovou omáčkou a knedlíkem. Vyberte si svou oblíbenou verzi králíka.
Halloweenské dýňové lucerničky jsou sice doménou spíše anglosaských zemí, v posledních letech si ale našly cestu i do českých domácností.
Blíží se Halloween a s ním děsivě dobrá hostina, na kterou se nezapomíná! Proměňte letos klasické menu ve strašidelné, které pobaví, ale i zachutná.
Halloween je především americký svátek, ale zabydluje se i v Evropě. Máme pro vás zábavný způsob, jak si s dětmi užít Halloween tak trochu po česku.