Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Omyté a osušené králičí plece osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Orestujeme v rozehřáté pánvi na větším množství olivového oleje. Přidáme nakrájený česnek, omyté a osušené žampiony nakrájené na čtvrtiny a slaninu nakrájenou na širší proužky. Ochutíme čerstvým tymiánem a restujeme z obou stran dozlatova. Přilijeme bílé víno, po odpaření alkoholu podlijeme teplým vývarem. Přikryjeme pokličkou a dusíme dále doměkka. Během dušení podléváme teplým vývarem. Nakonec přidáme máslo a nasekanou petrželku.
Dýni rozkrojíme a lžící vyjmeme semínka. Oloupeme a nakrájíme na tenčí plátky. Na pánev přidáme olivový olej, pár dýňových semínek a nakrájenou dýni. Osolíme, opepříme, přidáme tymián a restujeme, až dýně změkne. Pár minut před koncem přidáme do pánve lahůdkovou cibulku nakrájenou na větší kousky a ochutíme citronovou šťávou.
Na mělký talíř naservírujeme restovanou dýni hokaido s lahůdkovou cibulkou, na ně dušenou králičí plec se žampiony a slaninou.