Tyto tři suroviny vždy spolu dobře souznějí. Nevěříte? Markéta Krajčovičová a její dva recepty na kokosovo-čokoládovo-sušenkové dezerty Vás určitě přesvědčí. Jako první to budou retro řezy – klasický a intenzivně čokoládový řez chutná ještě lépe, když je ozdobený strouhaným kokosem. Jako druhé – netradiční řezy, které jsou ještě více kokosové, protože obsahují kokosové mléko. Jednoduše neodolatelné!
Během pracovního týdne nezbývá většině z nás čas na přípravu netradičních a rafinovaných pokrmů. Poradíme Vám, jak upravit oblíbené špagety. Po…
Irsko se proslavilo výrobou dvou alkoholických nápojů – skvělého piva Guinness a tradiční dlouholeté whiskey. K výrobě obou nápojů se využívá ječmen,…
Hůlky místo klasického příboru rozhodně nemusíte vzít do ruky jen v restauraci, můžete si je vyzkoušet i doma.