Cuketa, díky velkému obsahu vody, je nízkokalorickou zeleninou. Chutná jak v syrovém stavu, tak rovněž po tepelné úpravě. Můžete ji zpařit, vařit, péct nebo restovat. Nabízíme Vám tři dokonalé recepty na cuketovou hostinu. První se skvěle hodí na různé večírky. Na cuketové plátky položíme žampiony, rajčata, salám a mozzarellu. Takto připravené „mini pizzy“ nakonec pečeme v troubě. Pokud milujete špagety a chtěli byste si připravit jejich méně kalorickou verzi, můžete nahradit těstoviny tence nakrájenou cuketou a těžkou omáčku lososem. Pokud hledáte recept na hutnější pokrm, vyzkoušejte cuketu plněnou pikantním mletým masem.
Pokud vás přepadla chuť na chapadla nebo jiné mořské plody, není důvod čekat na dobu dovolených. Dobroty jako mušle, krevety nebo olihně si můžete…
Sluníčko svítí, venku je teplo, tak proč se zavírat do kuchyně. Díky vynálezu grilu můžeme snadno a pohodlně vařit i pod širým nebem a ještě si u…
Znáte ten pocit, když se máte ujmout role hostitele, ale nevíte, jak začít? V následujícím článku se dozvíte, jak uspořádat zahradní party, na kterou…