Špenát je zelenina bohatá na vitamíny a jiné prvky – obsahuje vitamín K, kyselinu listovou, železo, fosfor a vápník, a proto by neměl chybět ve Vašem jídelníčku. Pokud nevíte, jak si špenát chutně a rychle připravit, využijte některý z receptů Romana Pauluse. Jako první nabízí palačinky s náplní ze špenátu, rajčat, cibule, česneku a balkánského sýru. Špenát rovněž použil jako přílohu k rybě. Vyzkoušejte například kombinaci se pstruhem a šťouchanými bramborami. Krůtí výpečky s mrkví a bramborovými šiškami doplňte restovaným špenátem se smetanou a česnekem. A nezapomeňte si z čerstvého špenátu připravit i nějaký chutný salát!
Tiramisu je asi nejznámější italský dezert na světě. Tato vrstvená delikatesa patří ke klasice, kterou Italové milují a dávají si ji ke kávě. Pokud…
V obchodě, nebo na samosběru? Ať už k hromadě jahod přijdete jakkoliv, budou se vám určitě hodit tipy, jak s nimi naložit. Na blogu Kuchyně Lidlu teď…
Americká kuchyně je kuchyní mnoha národů a vlivů z celého světa, jimž Američané vtiskli neopakovatelný charakter.