Kuchyne Lidlu

Zeleninové pyré jako příloha

Blog

Zeleninové pyré jako příloha

Pyré ma svůj původ ve francouzské kuchyni. Připravuje se z uvařené zeleniny, kterou je poté nutné propasírovat přes sítko. Nejpopulárnější podobou je bramborové pyré, ale dá se připravit i z jiných druhů zeleniny. Roman Paulus Vám doporučuje, abyste k pečenému pstruhovi připravili hráškové pyré. K pečenéným kuřecím stehnům se zase hodí pyré z kořenové petržele. Marcel Ihnačák Vám nabízí obměnu oblíbené klasiky – bramborové pyré dochcené sýrem Grana Padano, díky kterému získá krémovou konzistenci a nezapomenutelnou chuť. Toto pyré výborně doplní vepřové maso se sušenou šunkou.

Pečený pstruh s hráškovým pyré

Pečený pstruh s hráškovým pyré

Pečená kuřecí stehna na kořenové petrželi

Pečená kuřecí stehna na kořenové petrželi

Restovana vepřova pečeně s bylinkami a sušenou šunkou

Restovana vepřova pečeně s bylinkami a sušenou šunkou

Komentáře (0)

zobrazit vše

Newsletter
Přihlásit se

Newsletter

Pokud si přejete dostávat informace o akcích a novinkách z kuchynelidlu.cz, zadejte svou e-mailovou adresu.