Zeleninové pyré jako příloha

Zeleninové pyré jako příloha

Pyré ma svůj původ ve francouzské kuchyni.
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI

Pyré ma svůj původ ve francouzské kuchyni. Připravuje se z uvařené zeleniny, kterou je poté nutné propasírovat přes sítko. Nejpopulárnější podobou je bramborové pyré, ale dá se připravit i z jiných druhů zeleniny. Roman Paulus Vám doporučuje, abyste k pečenému pstruhovi připravili hráškové pyré. K pečenéným kuřecím stehnům se zase hodí pyré z kořenové petržele. Marcel Ihnačák Vám nabízí obměnu oblíbené klasiky – bramborové pyré dochcené sýrem Grana Padano, díky kterému získá krémovou konzistenci a nezapomenutelnou chuť. Toto pyré výborně doplní vepřové maso se sušenou šunkou.

Pečený pstruh s hráškovým pyré

Pečený pstruh s hráškovým pyré

Pečená kuřecí stehna na kořenové petrželi

Pečená kuřecí stehna na kořenové petrželi

Restovana vepřova pečeně s bylinkami a sušenou šunkou

Restovana vepřova pečeně s bylinkami a sušenou šunkou

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

DALŠÍ ČLÁNKY Z MAGAZÍNU

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU