Většina z nás má zapečené brambory v oblibě. A to zejména proto, že jsou snadné na přípravu. Stačí je jen připravit, vložit do trouby a...počkat, až se samy upečou! V Kuchyni Lidlu najdete chutné recepty na zapečené brambory různého druhu. Vyzkoušejte například recept Marcela Ihnačáka na zapékané brambory s mletým masem, sýrem a olivami. Roman Paulus Vám zvolil dva způsoby přípravy. Gratinované brambory s Camembertem servírované s kuřecím masem, lákavá je však také vepřová pečeně s bramborami zapečenými se sýrem čedar, cibulí a anglickou slaninou. Inspirujte se a zapékejte!
Většina z nás má zapečené brambory v oblibě. A to zejména proto, že jsou snadné na přípravu. Stačí je jen připravit, vložit do trouby a...počkat, až se samy upečou! V Kuchyni Lidlu najdete chutné recepty na zapečené brambory různého druhu. Vyzkoušejte například recept Marcela Ihnačáka na zapékané brambory s mletým masem, sýrem a olivami. Roman Paulus Vám zvolil dva způsoby přípravy. Gratinované brambory s Camembertem servírované s kuřecím masem, lákavá je však také vepřová pečeně s bramborami zapečenými se sýrem čedar, cibulí a anglickou slaninou. Inspirujte se a zapékejte!
Den svatého Patrika si už dávno nepřipomínají jen v Irsku. Bujaré oslavy propukají také v dalších zemích, kde se na počest irského patrona zazelenají…
Pod japonskou kuchyní si většina představí nanejvýš tak sushi. To je ale jen zlomek gastronomie země vycházejícího slunce. Je čas rozšířit si obzory!
Tzaziki, řecky τζατζίκι, je salát z jogurtu, okurky a dalších surovin typický právě pro Řecko. Také se vám vždycky, když si tzaziki připravíte,…