Výživné podmáslí

Výživné podmáslí

Podmáslí je produkt, který vzniká při výrobě másla. I když je to vedlejší produkt, obsahuje hodně minerálů, vápníku a bílkovin.
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI

Podmáslí je produkt, který vzniká při výrobě másla. I když je to vedlejší produkt, obsahuje hodně minerálů, vápníku a bílkovin. Podmáslí je ceněno pro své zdravotní účinky a osvěžující chuť. Dobře se hodí i k přípravě sladkých pokrmů. Pokud se chcete přesvědčit, jak chutná podmáslí ve sladkostech, vyzkoušejte recepty naší cukrářky. Bábovka nebo lívanečky s podmáslím a karamelizovanými švestkami Vám určitě zachutnají!

Bábovka s podmáslím

Bábovka s podmáslím

Lívance s podmáslím a karamelizovanými švestkami

Lívance s podmáslím a karamelizovanými švestkami

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

DALŠÍ ČLÁNKY Z MAGAZÍNU

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU