Při přípravě slavnostního oběda (nejen) s kachnou někdy musíme přemýšlet, jak naložit s ořezy a nevyužitým masem. Dnes Vám přinášíme několik nápadů, jak takové kachní maso využít. Může se například stát základem lehkého salátu s hroznovým vínem, cherry rajčaty a ořechy. Máte rádi asijskou kuchyni? Vyzkoušejte recept na pečené kachní maso s restovanou rýží a zeleninou. Pokud upřednostňujete hutnější kuchyni, připravte si kachnu plněnou nádivkou ze sušeného ovoce a brandy. Stačí, když recept lehce obměníte a nádivku upečete zvlášť ve formě. Stačí si jen vybrat a vyzkoušet novou variantu.
Prosciutto patří k pravé italské hostině stejně jako mozzarella nebo karafa vína. Dopřejte si lahůdku ze Středomoří a využijte sušenou vepřovou šunku…
.
Sushi, jarní a letní závitky či polévky pho bo nebo miso patří v poslední době k nejoblíbenějším pokrmům. Je to tak, asijská kuchyně v našich…