Při přípravě slavnostního oběda (nejen) s kachnou někdy musíme přemýšlet, jak naložit s ořezy a nevyužitým masem. Dnes Vám přinášíme několik nápadů, jak takové kachní maso využít. Může se například stát základem lehkého salátu s hroznovým vínem, cherry rajčaty a ořechy. Máte rádi asijskou kuchyni? Vyzkoušejte recept na pečené kachní maso s restovanou rýží a zeleninou. Pokud upřednostňujete hutnější kuchyni, připravte si kachnu plněnou nádivkou ze sušeného ovoce a brandy. Stačí, když recept lehce obměníte a nádivku upečete zvlášť ve formě. Stačí si jen vybrat a vyzkoušet novou variantu.
Venku se otepluje, rozkvétají první květiny a celá příroda se probouzí. Všude kolem je cítit jaro a na stáncích a trzích se objevují první jarní…
K Velikonocům patří nádivka. To dá rozum! Podívejte se na prověřené i méně známé triky, aby byla ta vaše letošní ze všech nejlepší!
Ačkoli jsou Velikonoce oslavou zmrtvýchvstání Ježíše Krista, jsou zároveň ozvěnou pohanských svátků a oslav příchodu jara. Název vychází ze spojení…