Kuchyne Lidlu

Všední kachna na nevšední způsob

Blog

Všední kachna na nevšední způsob

Při přípravě slavnostního oběda (nejen) s kachnou někdy musíme přemýšlet, jak naložit s ořezy a nevyužitým masem. Dnes Vám přinášíme několik nápadů, jak takové kachní maso využít. Může se například stát základem lehkého salátu s hroznovým vínem, cherry rajčaty a ořechy. Máte rádi asijskou kuchyni? Vyzkoušejte recept na pečené kachní maso s restovanou rýží a zeleninou. Pokud upřednostňujete hutnější kuchyni, připravte si kachnu plněnou nádivkou ze sušeného ovoce a brandy. Stačí, když recept lehce obměníte a nádivku upečete zvlášť ve formě. Stačí si jen vybrat a vyzkoušet novou variantu. 

Lehký salát s pečeným kachním masem

Lehký salát s pečeným kachním masem

Pečená kachna s restovanou rýží

Pečená kachna s restovanou rýží

Pečená kachna se sušeným ovocem

Pečená kachna se sušeným ovocem

Komentáře (0)

zobrazit vše

Newsletter
Přihlásit se

Newsletter

Pokud si přejete dostávat informace o akcích a novinkách z kuchynelidlu.cz, zadejte svou e-mailovou adresu.