Některé pokrmy si vychutnáváme pouze v restauraci – dokonale upečený steak nebo italské noky. Přemýšleli jste o tom, vyzkoušet si tyto známé pokrmy ve vlastní kuchyni? Kuchynelidlu.cz Vám ve spolupráci s Romanem Paulusem a Marcelem Ihnačákem poradí, jak nejlépe je připravit. Pro milovníky italské kuchyně doporučujeme recept od Romana – domácí nočky se sýrem Brie, restovanou cibulkou a pažitkou. Zkuste také grilovaný steak s domácími hranolky – rady Romana Pauluse Vás dovedou ke zdárnému výsledku. Překvapit však můžete i pečenou kachnou s rajčaty a domácími lokšemi. Hodně štěstí a dobrou chuť!
Zužitkovat zbytky zeleniny a vyrobit třeba domácí hnojivo? I takto můžete šetřit nejen planetu, ale i vlastní peněženku.
Krása polévek tkví v jejich jednoduchosti. A Francouzi to s nimi umí. Nechme se inspirovat jejich světově proslulými polévkami.
Najdete ho na jídelním lístku snad každé restaurace, připravuje se při různých příležitostech, rádi ho sbalíme jako svačinu na cesty, děti ho milují.…