Tvaroh je velice univerzální surovina, z které můžete vykouzlit nepřeberné množství různých koláčů. Vše záleží jenom na Vás a na odvaze kombinovat různé chutě. Nabízíme Vám několik ověřených chuťových spojení, které Markéta Krajčovičová připravila výlučně pro Vás. Tvaroh miluje osvěžující citrusové plody, a proto musíte ochutnat tvarohovo-citrónový koláč. Tvarohovou náplň můžete snadno spojit s kakaem a vytvořit tak dvoubarevný koláč o dvou chutích. A co říkáte na tvarohová srdíčka s mandlovým krokantem? Jednoduše je musíte ochutnat!
Rýže je nejdůležitější obilovinou světa a jako hlavní příjem potravy jí má asi ¼ obyvatel zeměkoule. A světová produkce stále stabilně stoupá. Víte…
Chcete, aby vaše letní posezení dostalo provensálský šmrnc? Připravte jednoduché olivové tapenády, které vyniknou s pečivem i zeleninou.
Děti milují limonády a ty z obchodů jsou pro ně často příliš sycené a plné cukru. Když se pustíte do domácích limonád, můžete sami množství sladidla…