Tvaroh je velice univerzální surovina, z které můžete vykouzlit nepřeberné množství různých koláčů. Vše záleží jenom na Vás a na odvaze kombinovat různé chutě. Nabízíme Vám několik ověřených chuťových spojení, které Markéta Krajčovičová připravila výlučně pro Vás. Tvaroh miluje osvěžující citrusové plody, a proto musíte ochutnat tvarohovo-citrónový koláč. Tvarohovou náplň můžete snadno spojit s kakaem a vytvořit tak dvoubarevný koláč o dvou chutích. A co říkáte na tvarohová srdíčka s mandlovým krokantem? Jednoduše je musíte ochutnat!
Přemýšlíte, jak si udělat hezký svátek matek? Anebo jak z obyčejného dne udělat sváteční? Dopřejte si pomalou snídani, neboli brunch, který bude…
Začíná být krásně, příroda se pomalu probouzí a to je každoroční znamení, že bychom měli provětrat kuchyň. Ne snad proto, že se to „musí“, ale proto,…
Nádivka, knedlíky, polévka, čaj… to všechno z plevele, který roste v každém příkopu a pálí jako čert.