Tvaroh je velice univerzální surovina, z které můžete vykouzlit nepřeberné množství různých koláčů. Vše záleží jenom na Vás a na odvaze kombinovat různé chutě. Nabízíme Vám několik ověřených chuťových spojení, které Markéta Krajčovičová připravila výlučně pro Vás. Tvaroh miluje osvěžující citrusové plody, a proto musíte ochutnat tvarohovo-citrónový koláč. Tvarohovou náplň můžete snadno spojit s kakaem a vytvořit tak dvoubarevný koláč o dvou chutích. A co říkáte na tvarohová srdíčka s mandlovým krokantem? Jednoduše je musíte ochutnat!
Pokud vás přepadla chuť na chapadla nebo jiné mořské plody, není důvod čekat na dobu dovolených. Dobroty jako mušle, krevety nebo olihně si můžete…
Sluníčko svítí, venku je teplo, tak proč se zavírat do kuchyně. Díky vynálezu grilu můžeme snadno a pohodlně vařit i pod širým nebem a ještě si u…
Znáte ten pocit, když se máte ujmout role hostitele, ale nevíte, jak začít? V následujícím článku se dozvíte, jak uspořádat zahradní party, na kterou…