Tvaroh je velice univerzální surovina, z které můžete vykouzlit nepřeberné množství různých koláčů. Vše záleží jenom na Vás a na odvaze kombinovat různé chutě. Nabízíme Vám několik ověřených chuťových spojení, které Markéta Krajčovičová připravila výlučně pro Vás. Tvaroh miluje osvěžující citrusové plody, a proto musíte ochutnat tvarohovo-citrónový koláč. Tvarohovou náplň můžete snadno spojit s kakaem a vytvořit tak dvoubarevný koláč o dvou chutích. A co říkáte na tvarohová srdíčka s mandlovým krokantem? Jednoduše je musíte ochutnat!
Prosciutto patří k pravé italské hostině stejně jako mozzarella nebo karafa vína. Dopřejte si lahůdku ze Středomoří a využijte sušenou vepřovou šunku…
.
Sushi, jarní a letní závitky či polévky pho bo nebo miso patří v poslední době k nejoblíbenějším pokrmům. Je to tak, asijská kuchyně v našich…