Tvaroh je výrobek, který se výborně hodí do dezertů. Existuje velké množství receptů na tvarohové dorty, koláče a zákusky. Markéta Krajčovičová si pro Vás tento týden připravila dva recepty s tvarohem – dvoubarevný tvarohový koláč a tvarohové skládanky. Když budete mít dostatek času, tak dvoubarevný koláč je ta správná volba – nadchne jak vzhledem, tak i chutí. Ve chvíli, kdy Vás navštíví nečekaní hosté a Vy máte v lednici všechny suroviny, připravte šátečky z listového těsta nadívané tvarohem a ostružinovou marmeládou – jsou rychlé, chutné a dobře vypadají!
V obchodě, nebo na samosběru? Ať už k hromadě jahod přijdete jakkoliv, budou se vám určitě hodit tipy, jak s nimi naložit. Na blogu Kuchyně Lidlu teď…
Americká kuchyně je kuchyní mnoha národů a vlivů z celého světa, jimž Američané vtiskli neopakovatelný charakter.
Rýže je nejdůležitější obilovinou světa a jako hlavní příjem potravy jí má asi ¼ obyvatel zeměkoule. A světová produkce stále stabilně stoupá. Víte…