Letní sezóna je plná ovoce, byla by tedy velká škoda ho nevyužít k tvorbě skvělých lehkých sladkostí. Markéta Krajčovičová Vám ukáže, jak dokonale využít nektarinky, které se v kuchyni začaly používat teprve na počátku 20. století. Palačinky ve tvaru kouzelných košíčků plněné krémem potěší nejen děti. A jednoduchý recept na bublaninu s nektarinkami se určitě stane součástí Vaší kuchařské knížky!
Nádivka, knedlíky, polévka, čaj… to všechno z plevele, který roste v každém příkopu a pálí jako čert.
Během pracovního týdne nezbývá většině z nás čas na přípravu netradičních a rafinovaných pokrmů. Poradíme Vám, jak upravit oblíbené špagety. Po…
Irsko se proslavilo výrobou dvou alkoholických nápojů – skvělého piva Guinness a tradiční dlouholeté whiskey. K výrobě obou nápojů se využívá ječmen,…