Letní sezóna je plná ovoce, byla by tedy velká škoda ho nevyužít k tvorbě skvělých lehkých sladkostí. Markéta Krajčovičová Vám ukáže, jak dokonale využít nektarinky, které se v kuchyni začaly používat teprve na počátku 20. století. Palačinky ve tvaru kouzelných košíčků plněné krémem potěší nejen děti. A jednoduchý recept na bublaninu s nektarinkami se určitě stane součástí Vaší kuchařské knížky!
Den svatého Patrika si už dávno nepřipomínají jen v Irsku. Bujaré oslavy propukají také v dalších zemích, kde se na počest irského patrona zazelenají…
Pod japonskou kuchyní si většina představí nanejvýš tak sushi. To je ale jen zlomek gastronomie země vycházejícího slunce. Je čas rozšířit si obzory!
Tzaziki, řecky τζατζίκι, je salát z jogurtu, okurky a dalších surovin typický právě pro Řecko. Také se vám vždycky, když si tzaziki připravíte,…