Kuchyne Lidlu

Roman Paulus

Blog

Roman Paulus

Zapojte se do diskuze

Napište svůj komentář

Je v současnosti šéfkuchař hotelu Radisson Blu Alcron, pod jehož vedením získala restaurace Alcron dvakrát Michelinskou hvězdu.

Zároveň je držitelem titulu Kuchař roku 2009-2010. V předešlých letech prošel několika významnými profesními školeními, například The Emirates Academy of Hospitality Management, která je odnoží nejznámější hotelové školy světa Ecole Hoteliere de Lausanne. Rovněž se účastnil stáží v restauracích oceněných Michelinskou hvězdou (La Pergola v Římě či Maison du Boeuf v Bruselu).

Komentáře (4)

  • host

    host
    přidáno před 671 dny
    Paulus se širokým úsměvem doporučuje výrobky Lidlu. Sám by z toho pochopitelně nevařil. Ale co by nezalhal, když za to dostane pořádně zaplaceno. Opravdu to má zapotřebí pan šéfkuchař Alcronu? Jinde na netu již výrobky ze supermarketu tak vehementně lidem nevnucuje: Jedno jestli farmářské či bio, české nebo z Francie. Jen ne tu promodralou rychlokvašku z nejbližšího obchoďáku. U drůbeže zkrátka víc než u čehokoli jiného platí: Jaký začátek, takový konec. „Dobré kuře od farmáře je pochopitelně dražší než to ze supermarketu. Ale o to je i chutnější,“ říká Roman Paulus. Fuj.

    odpověď

  • Hanka

    Hanka
    přidáno před 1021 dny
    Moc moc děkuji za skvělou kuchařku! :-)

    odpověď

  • host

    host
    přidáno před 1231 dny
    No, možná dobrý kuchař, ale lhář. Doporučuje nám v Lidlu levná másla a čínský česnek a bůhví, co ještě jiného. Zdá se, že při nákupu je třeba se vyhnout zboží, na kterých tito dva exoti za peníze visí )))) pak možná z jejich receptů vykouzlíme něco jedného.

    odpověď

  • boossxxx

    boossxxx
    přidáno před 1460 dny
    Roman je u nás nejlepší

    odpověď

zobrazit vše

Newsletter
Přihlásit se

Newsletter

Pokud si přejete dostávat informace o akcích a novinkách z kuchynelidlu.cz, zadejte svou e-mailovou adresu.