Tento týden Vám doporučujeme tři recepty na chutné polévky! První z nich je ověřená studená zeleninová polévka podle Romana Pauluse podávána s aromatickou bruschettou. Dokonale se hodí na teplé letní dny, protože zasytí a osvěží. Pokud se chcete naopak zahřát, doporučujeme francouzskou cibulovou polévku zapečenou se sýrem Brie. Je vhodná na rodinná setkání a posezení s přáteli. Nejjemnější je ovšem sýrová polévka s topinkami. Její lahodná chuť a křupavé topinky si oblíbí i ti nejmenší.
Zužitkovat zbytky zeleniny a vyrobit třeba domácí hnojivo? I takto můžete šetřit nejen planetu, ale i vlastní peněženku.
Najdete ho na jídelním lístku snad každé restaurace, připravuje se při různých příležitostech, rádi ho sbalíme jako svačinu na cesty, děti ho milují.…
Zimní období patří zabíjačkám. Měli jste možnost zažít pravou zabíjačku? V následujících řádcích se na jednu „vydáme“, možná se dozvíte i něco, o čem…