Kdo řekl, že pyré se musí dělat jenom z brambor? Existuje mnoho druhů kořenové zeleniny, z které je možné pyré připravit. Vyzkoušejte některý z našich receptů na oběd s krémovou přílohou! Pečená kuřecí stehna s chutným petrželovým pyré se určitě stanou Vaším favoritem. Pokud máte raději tradiční kuchyni, připravte si pečené mleté maso s karamelizovanou cibulkou nebo řízek z mletého masa se sýrem. K oběma pokrmům se výtečně hodí bramborové pyré. Kromě toho v Kuchyni Lidlu najdete i trik Romana Pauluse, jak ideální pyré připravit. Přejeme Vám dobrou chuť!
Začíná být krásně, příroda se pomalu probouzí a to je každoroční znamení, že bychom měli provětrat kuchyň. Ne snad proto, že se to „musí“, ale proto,…
Nádivka, knedlíky, polévka, čaj… to všechno z plevele, který roste v každém příkopu a pálí jako čert.
Během pracovního týdne nezbývá většině z nás čas na přípravu netradičních a rafinovaných pokrmů. Poradíme Vám, jak upravit oblíbené špagety. Po…