Kuchyne Lidlu

Objevte pyré!

Blog

Objevte pyré!

Zapojte se do diskuze

Napište svůj komentář

Kdo řekl, že pyré se musí dělat jenom z brambor? Existuje mnoho druhů kořenové zeleniny, z které je možné pyré připravit. Vyzkoušejte některý z našich receptů na oběd s krémovou přílohou! Pečená kuřecí stehna s chutným petrželovým pyré se určitě stanou Vaším favoritem. Pokud máte raději tradiční kuchyni, připravte si pečené mleté maso s karamelizovanou cibulkou nebo řízek z mletého masa se sýrem. K oběma pokrmům se výtečně hodí bramborové pyré. Kromě toho v Kuchyni Lidlu najdete i trik Romana Pauluse, jak ideální pyré připravit. Přejeme Vám dobrou chuť!

Pečená kuřecí stehna na kořenové petrželi

Pečená kuřecí stehna na kořenové petrželi

Pečené mleté maso s karamelizovanou cibulí

Pečené mleté maso s karamelizovanou cibulí

Řízek z mletého masa se sýrem

Řízek z mletého masa se sýrem

Komentáře (0)

zobrazit vše

Newsletter
Přihlásit se

Newsletter

Pokud si přejete dostávat informace o akcích a novinkách z kuchynelidlu.cz, zadejte svou e-mailovou adresu.