Kuchyne Lidlu

Oběd na chladnější dny

Blog

Oběd na chladnější dny

Zapojte se do diskuze

Napište svůj komentář

Pomalu začínáme pociťovat chlad nadcházejícího podzimu, a proto si raději vybíráme pokrmy, které nás dokáží zahřát. Pokud nevíte, jaký pokrm si připravit, nechte se inspirovat našimi recepty z Kuchyně Lidlu. Na zahřátí se nejlépe hodí polévky! Doporučujeme francouzskou cibulovou polévku z kuchyně Romana Pauluse zapečenou se sýrem Brie.  Její chuť je navíc zvýrazněna kapkou alkoholu.  Milovníkům jemného masa doporučujeme pečenou kachnu s fazolovým ragú. Kachna je plněna jablky a cibulí, díky čemuž má neopakovatelnou chuť a aroma. Vepřové výpečky na pivu se sladkými bramborami Vás rovněž určitě nezklamou. Vyzkoušejte recepty na zahřátí podle Romana Pauluse!

Francouzská cibulová polévka zapečená se sýrem Brie

Francouzská cibulová polévka zapečená se sýrem Brie

Pečená kachna s fazolovým ragú

Pečená kachna s fazolovým ragú

Vepřové výpečky na pivu se sladkými bramborami

Vepřové výpečky na pivu se sladkými bramborami

Komentáře (0)

zobrazit vše

Newsletter
Přihlásit se

Newsletter

Pokud si přejete dostávat informace o akcích a novinkách z kuchynelidlu.cz, zadejte svou e-mailovou adresu.