Pomalu začínáme pociťovat chlad nadcházejícího podzimu, a proto si raději vybíráme pokrmy, které nás dokáží zahřát. Pokud nevíte, jaký pokrm si připravit, nechte se inspirovat našimi recepty z Kuchyně Lidlu. Na zahřátí se nejlépe hodí polévky! Doporučujeme francouzskou cibulovou polévku z kuchyně Romana Pauluse zapečenou se sýrem Brie. Její chuť je navíc zvýrazněna kapkou alkoholu. Milovníkům jemného masa doporučujeme pečenou kachnu s fazolovým ragú. Kachna je plněna jablky a cibulí, díky čemuž má neopakovatelnou chuť a aroma. Vepřové výpečky na pivu se sladkými bramborami Vás rovněž určitě nezklamou. Vyzkoušejte recepty na zahřátí podle Romana Pauluse!
Irsko se proslavilo výrobou dvou alkoholických nápojů – skvělého piva Guinness a tradiční dlouholeté whiskey. K výrobě obou nápojů se využívá ječmen,…
Hůlky místo klasického příboru rozhodně nemusíte vzít do ruky jen v restauraci, můžete si je vyzkoušet i doma.
Zužitkovat zbytky zeleniny a vyrobit třeba domácí hnojivo? I takto můžete šetřit nejen planetu, ale i vlastní peněženku.