Oběd na chladnější dny

Oběd na chladnější dny

Pomalu začínáme pociťovat chlad nadcházejícího podzimu, a proto si raději vybíráme pokrmy, které nás dokáží zahřát.
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI

Pomalu začínáme pociťovat chlad nadcházejícího podzimu, a proto si raději vybíráme pokrmy, které nás dokáží zahřát. Pokud nevíte, jaký pokrm si připravit, nechte se inspirovat našimi recepty z Kuchyně Lidlu. Na zahřátí se nejlépe hodí polévky! Doporučujeme francouzskou cibulovou polévku z kuchyně Romana Pauluse zapečenou se sýrem Brie.  Její chuť je navíc zvýrazněna kapkou alkoholu.  Milovníkům jemného masa doporučujeme pečenou kachnu s fazolovým ragú. Kachna je plněna jablky a cibulí, díky čemuž má neopakovatelnou chuť a aroma. Vepřové výpečky na pivu se sladkými bramborami Vás rovněž určitě nezklamou. Vyzkoušejte recepty na zahřátí podle Romana Pauluse!

Francouzská cibulová polévka zapečená se sýrem Brie

Francouzská cibulová polévka zapečená se sýrem Brie

Pečená kachna s fazolovým ragú

Pečená kachna s fazolovým ragú

Vepřové výpečky na pivu se sladkými bramborami

Vepřové výpečky na pivu se sladkými bramborami

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

DALŠÍ ČLÁNKY Z MAGAZÍNU

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU