Nepečené dezerty jedna báseň

Nepečené dezerty jedna báseň

SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI

Něco sladkého bez pečení

Nejste zrovna náruživý pekař či pekařka? Nevadí, i přesto se můžete stát cukrářským mistrem a překvapit své blízké originálními sladkostmi. Navštivte Kuchyni Lidlu, kde kromě komplikovanějších receptů najdete i nápady na dezerty, které ani nevyžadují zapnutí trouby.

Na začátek Vám doporučujeme čokoládové košíčky s ořechy a kokosem. Nepečené košíčky jsou plné sušeného ovoce, brusinek, mandlí a jak název napovídá – čokolády. Oslaďte je medem jako naše cukrářka Markéta a dozdobte ořechy či strouhaným kokosem. Pokud máte rádi ořechy, vyzkoušejte ořechové řezy z dlouhých piškotů. Základ tvoří dlouhé piškoty a smetanovo-sýrový krém. Dokonalou chuť získá ve chvíli, když přidáte vlašské ořechy a karamelovou polevu. Pokud čekáte návštěvu, nezapomeňte dezert připravit předem, protože potřebuje zchladit v lednici. A nakonec efektní trojbarevný kakaový dort s banány a meruňkovým džemem, který se bude líbit i dětem. Chystáte-li dětskou party, je tento dezert správnou volbou.

Nepečené čokoládové košíčky

Nepečené čokoládové košíčky

Nepečený piškotový dort

Nepečený piškotový dort

Nepečený ořechový dezert s dlouhými piškoty

Nepečený ořechový dezert s dlouhými piškoty

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

DALŠÍ ČLÁNKY Z MAGAZÍNU

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU