Ryby jsou významným zdrojem nenasycených omega-3 kyselin, a proto v našem jídelníčku nesmí chybět. Jejich příprava je stejně náročná jako příprava jiného masa a přitom nevyžadují nijak náročnou přílohu. Můžete je péct, vařit, grilovat, připravit závitky nebo polévku. Receptů je tolik, kolik druhů ryb a některé z nich naleznete na stránkách kuchyně Lidlu. Chcete grilovat s celou rodinou? Žádný problém! Ugrilujte pstruha se žampióny a cuketou. Mořský vlk pečený v alobalu je ideální pro každého, protože chutná opravdu výjimečně a můžete si ho připravit jak v troubě, tak i na grilu. Restovaný losos z posledního receptu je aromatický a šťavnatý a červená řepa lahodná a křupavá.
Sushi, jarní a letní závitky či polévky pho bo nebo miso patří v poslední době k nejoblíbenějším pokrmům. Je to tak, asijská kuchyně v našich…
Pokud vás přepadla chuť na chapadla nebo jiné mořské plody, není důvod čekat na dobu dovolených. Dobroty jako mušle, krevety nebo olihně si můžete…
Sluníčko svítí, venku je teplo, tak proč se zavírat do kuchyně. Díky vynálezu grilu můžeme snadno a pohodlně vařit i pod širým nebem a ještě si u…