Ryby jsou významným zdrojem nenasycených omega-3 kyselin, a proto v našem jídelníčku nesmí chybět. Jejich příprava je stejně náročná jako příprava jiného masa a přitom nevyžadují nijak náročnou přílohu. Můžete je péct, vařit, grilovat, připravit závitky nebo polévku. Receptů je tolik, kolik druhů ryb a některé z nich naleznete na stránkách kuchyně Lidlu. Chcete grilovat s celou rodinou? Žádný problém! Ugrilujte pstruha se žampióny a cuketou. Mořský vlk pečený v alobalu je ideální pro každého, protože chutná opravdu výjimečně a můžete si ho připravit jak v troubě, tak i na grilu. Restovaný losos z posledního receptu je aromatický a šťavnatý a červená řepa lahodná a křupavá.
Americká kuchyně je kuchyní mnoha národů a vlivů z celého světa, jimž Američané vtiskli neopakovatelný charakter.
Rýže je nejdůležitější obilovinou světa a jako hlavní příjem potravy jí má asi ¼ obyvatel zeměkoule. A světová produkce stále stabilně stoupá. Víte…
Chcete, aby vaše letní posezení dostalo provensálský šmrnc? Připravte jednoduché olivové tapenády, které vyniknou s pečivem i zeleninou.