Ryby jsou významným zdrojem nenasycených omega-3 kyselin, a proto v našem jídelníčku nesmí chybět. Jejich příprava je stejně náročná jako příprava jiného masa a přitom nevyžadují nijak náročnou přílohu. Můžete je péct, vařit, grilovat, připravit závitky nebo polévku. Receptů je tolik, kolik druhů ryb a některé z nich naleznete na stránkách kuchyně Lidlu. Chcete grilovat s celou rodinou? Žádný problém! Ugrilujte pstruha se žampióny a cuketou. Mořský vlk pečený v alobalu je ideální pro každého, protože chutná opravdu výjimečně a můžete si ho připravit jak v troubě, tak i na grilu. Restovaný losos z posledního receptu je aromatický a šťavnatý a červená řepa lahodná a křupavá.
Venku se otepluje, rozkvétají první květiny a celá příroda se probouzí. Všude kolem je cítit jaro a na stáncích a trzích se objevují první jarní…
K Velikonocům patří nádivka. To dá rozum! Podívejte se na prověřené i méně známé triky, aby byla ta vaše letošní ze všech nejlepší!
Ačkoli jsou Velikonoce oslavou zmrtvýchvstání Ježíše Krista, jsou zároveň ozvěnou pohanských svátků a oslav příchodu jara. Název vychází ze spojení…