Losos, pstruh nebo mořský vlk?

Losos, pstruh nebo mořský vlk?

Ryby jsou významným zdrojem nenasycených omega-3 kyselin, a proto v našem jídelníčku nesmí chybět.
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI

Chutná dávka vitamínů 

Ryby jsou významným zdrojem nenasycených omega-3 kyselin, a proto v našem jídelníčku nesmí chybět. Jejich příprava je stejně náročná jako příprava jiného masa a přitom nevyžadují nijak náročnou přílohu. Můžete je péct, vařit, grilovat, připravit závitky nebo polévku.  Receptů je tolik, kolik druhů ryb a některé z nich naleznete na stránkách kuchyně Lidlu. Chcete grilovat s celou rodinou? Žádný problém! Ugrilujte pstruha se žampióny a cuketou. Mořský vlk pečený v alobalu je ideální pro každého, protože chutná opravdu výjimečně a můžete si ho připravit jak v troubě, tak i na grilu. Restovaný losos z posledního receptu je aromatický a šťavnatý a červená řepa lahodná a křupavá. 

Grilovaný pstruh s žampiony, cuketou a smetanovým dresinkem

Grilovaný pstruh s žampiony, cuketou a smetanovým dresinkem

Mořský vlk pečený v alobalu

Mořský vlk pečený v alobalu

Restovaný losos s červenou řepou

Restovaný losos s červenou řepou

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

DALŠÍ ČLÁNKY Z MAGAZÍNU

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU