Připravte si opravdu luxusní a výživný pokrm z lososa. Jeho maso nevyžaduje náročnou přípravu a přesto je velmi lahodné. Pokud nemáte žádný nápad, jak tuto rybu zpracovat, využijte některý z receptů našich kuchařů! Uvařte si pečeného lososa s rajčatovým ragú či pošírovaného lososa s krémovým pórkem podle Romana Pauluse, nebo grilovaného lososa s petrželovou omáčkou podle Marcela Ihnačáka. Přejeme dobrou chuť!
Venku se otepluje, rozkvétají první květiny a celá příroda se probouzí. Všude kolem je cítit jaro a na stáncích a trzích se objevují první jarní…
K Velikonocům patří nádivka. To dá rozum! Podívejte se na prověřené i méně známé triky, aby byla ta vaše letošní ze všech nejlepší!
Ačkoli jsou Velikonoce oslavou zmrtvýchvstání Ježíše Krista, jsou zároveň ozvěnou pohanských svátků a oslav příchodu jara. Název vychází ze spojení…