Kuřecí maso můžete připravit na tisíc způsobů! Stačí se nechat inspirovat kulinářskou tradicí jiných zemí. Dnes Vám nabídneme recepty pocházející z různých koutů světa. Pokud máte rádi italskou kuchyni, vyzkoušejte recept Romana Pauluse na zapečená kuřecí prsa v rajčatové omáčce s černými olivami a čerstvou bazalkou. Až z daleké Indie je recept na kuřecí kari plné aromatického koření a zázvoru. V Kuchyni Lidlu najdete rovněž francouzské vlivy – zapečenou bagetku s pikantním kuřecím masem, která se hodí jak k obědu, tak i večeři.
V obchodě, nebo na samosběru? Ať už k hromadě jahod přijdete jakkoliv, budou se vám určitě hodit tipy, jak s nimi naložit. Na blogu Kuchyně Lidlu teď…
Americká kuchyně je kuchyní mnoha národů a vlivů z celého světa, jimž Američané vtiskli neopakovatelný charakter.
Rýže je nejdůležitější obilovinou světa a jako hlavní příjem potravy jí má asi ¼ obyvatel zeměkoule. A světová produkce stále stabilně stoupá. Víte…