Kuchyne Lidlu

Křupavá mrkvička

Blog

Křupavá mrkvička

Zapojte se do diskuze

Napište svůj komentář

Mrkev patří k nejzdravější zelenině na celém světě. Má bohatý obsah beta-karotenu a je oblíbeným doplňkem do guláše, salátů, džusů nebo zákusků. Výborně chutná jak vařená, tak v syrovém stavu. V Kuchyni Lidlu Vám nabízíme tři recepty s mrkví, které se výborně hodí ke konci léta. Krůtí výpečky s mrkví podle Romana Pauluse podávané s bramborovými šiškami se výborně hodí na nedělní rodinný oběd. K vepřovým plátkům s hořčičnou omáčkou si určitě připravte pečenou mrkev s rozmarýnem. Pokud hledáte recept na jednoduchý salát, který zachutná Vám i Vašim dětem, vyzkoušejte mrkvovo-jablečný salát s rozinkami a chutným dresinkem.

Krůtí výpečky se špenátem a mrkví

Krůtí výpečky se špenátem a mrkví

Vepřové plátky s hořčičnou omáčkou a rozmarýnovou kaší

Vepřové plátky s hořčičnou omáčkou a rozmarýnovou kaší

Mrkvovo-jablečný salát

Mrkvovo-jablečný salát

Komentáře (0)

zobrazit vše

Newsletter
Přihlásit se

Newsletter

Pokud si přejete dostávat informace o akcích a novinkách z kuchynelidlu.cz, zadejte svou e-mailovou adresu.