Mrkev patří k nejzdravější zelenině na celém světě. Má bohatý obsah beta-karotenu a je oblíbeným doplňkem do guláše, salátů, džusů nebo zákusků. Výborně chutná jak vařená, tak v syrovém stavu. V Kuchyni Lidlu Vám nabízíme tři recepty s mrkví, které se výborně hodí ke konci léta. Krůtí výpečky s mrkví podle Romana Pauluse podávané s bramborovými šiškami se výborně hodí na nedělní rodinný oběd. K vepřovým plátkům s hořčičnou omáčkou si určitě připravte pečenou mrkev s rozmarýnem. Pokud hledáte recept na jednoduchý salát, který zachutná Vám i Vašim dětem, vyzkoušejte mrkvovo-jablečný salát s rozinkami a chutným dresinkem.
Den svatého Patrika si už dávno nepřipomínají jen v Irsku. Bujaré oslavy propukají také v dalších zemích, kde se na počest irského patrona zazelenají…
Pod japonskou kuchyní si většina představí nanejvýš tak sushi. To je ale jen zlomek gastronomie země vycházejícího slunce. Je čas rozšířit si obzory!
Tzaziki, řecky τζατζίκι, je salát z jogurtu, okurky a dalších surovin typický právě pro Řecko. Také se vám vždycky, když si tzaziki připravíte,…