Králičí maso je velmi jemné a dietní maso. Vzhledem k tomu, že neobsahuje téměř žádný cholesterol, mělo by se na našem stole objevovat častěji. Pro inspiraci, jak si králíka připravit, jsme pro Vás vybrali tři recepty. Pokud jste příznivci výrazných chutí, zkuste spojení králíka s olivami a sušenými rajčaty. V tomto období byla by škoda nevyužít dýni. Poduste ji spolu s jemným králičím masem a získáte zajímavý pokrm. A na konec klasika – králík se smetanovou omáčkou a knedlíkem. Vyberte si svou oblíbenou verzi králíka.
K Velikonocům patří nádivka. To dá rozum! Podívejte se na prověřené i méně známé triky, aby byla ta vaše letošní ze všech nejlepší!
Ačkoli jsou Velikonoce oslavou zmrtvýchvstání Ježíše Krista, jsou zároveň ozvěnou pohanských svátků a oslav příchodu jara. Název vychází ze spojení…
Den svatého Patrika si už dávno nepřipomínají jen v Irsku. Bujaré oslavy propukají také v dalších zemích, kde se na počest irského patrona zazelenají…