Kuchyne Lidlu

K snídani nebo k večeři!

Blog

K snídani nebo k večeři!

Zapojte se do diskuze

Napište svůj komentář

Obložený chléb nemusí být nudný! Stačí, že se podíváte na dostupné suroviny trochu z jiného úhlu a začnete experimentovat. Může tak vzniknout pokrm, který se bude hodit jako předkrm před slavnostní večeří nebo jako chuťovka servírována během setkání s přáteli. A čím jsou naše recepty výjimečné? Marinovaný losos s hořčičným dresinkem se bude výborně hodit jako zajímavý a chutný předkrm před slavnostní večeří. Pokud chystáte pohoštění na setkání s přáteli, inspirujte se španělskou kuchyní a připravte tapas se šunkou Jamon Serrano a restovanou zeleninou. Pokud máte chuť na něco lehkého, přichystejte bruschettu s mozzarellou, rajčaty, černými olivami a čerstvou bazalkou!

Marinovaný losos s hořčičným dresinkem

Marinovaný losos s hořčičným dresinkem

Tapas se šunkou Jamón Serrano

Tapas se šunkou Jamón Serrano

Bruschetta s mozzarellou

Bruschetta s mozzarellou

Komentáře (0)

zobrazit vše

Newsletter
Přihlásit se

Newsletter

Pokud si přejete dostávat informace o akcích a novinkách z kuchynelidlu.cz, zadejte svou e-mailovou adresu.