Čokoládová pěna, krémová polévka a lahodná rybí paštika… Tři různá jídla, ale jedna věc společná. Zajímá Vás jaká? Všechny se hned rozpouštějí v ústech a příjemně hladí chuťové buňky. Díky jejich jemné konzistenci budete již po několika soustech v oblacích. Nevěříte? Přesvědčte se sami!
Venku se otepluje, rozkvétají první květiny a celá příroda se probouzí. Všude kolem je cítit jaro a na stáncích a trzích se objevují první jarní…
K Velikonocům patří nádivka. To dá rozum! Podívejte se na prověřené i méně známé triky, aby byla ta vaše letošní ze všech nejlepší!
Ačkoli jsou Velikonoce oslavou zmrtvýchvstání Ježíše Krista, jsou zároveň ozvěnou pohanských svátků a oslav příchodu jara. Název vychází ze spojení…