Čokoládová pěna
Doba přípravy15 min.

Čokoládová pěna

Lehký dezert plný čokolády ocení všichni požitkáři. Recept najdete na kuchynelidlu.cz.
SDĹEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
  • 250 ml řádně vychlazené smetany 33% Pilos
  • 100 g hořké čokolády Fin Carré (nebo 70 g mléčné čokolády a 30 g hořké čokolády Fin Carré)

POSTUP

Potřebujeme

  • mixér

Postup

Čokoládu (kousek odložíme na zdobení) rozpustíme ve vodní lázni. Necháme vychladnout, ale ne úplně. Čokoláda musí zůstat tekoucí.

Šlehačku vyšleháme dotuha, trochu odebereme na ozdobení. Do šlehačky postupně přiléváme rozpuštěnou čokoládu a zlehka vmícháme.

Servírování

Před podáváním pěnu vychladíme a ozdobíme zbylou šlehačkou, strouhanou čokoládou nebo vybraným ovocem.

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU