Jablko je chutné ovoce, které se výborně hodí nejen do koláčů a štrůdlů, ale rovněž do slaných pokrmů. Masu totiž přidá jemnou ovocnou příchuť. Na stránkách Kuchyně Lidlu jsme pro Vás připravili recepty našeho kuchaře Romana Pauluse, ve kterých jablko skvěle doplňuje celé jídlo. Vyzkoušejte například vepřové ragú s jablky podlité bílým vínem a jablečnou šťávou. Skvěle chutná také vepřová pečeně se zelím a karamelizovanými jablky. Pro milovníky ragú máme ještě jeden recept. Pečená kachna s fazolovým ragú a jablky Vám určitě zachutná!
Venku se otepluje, rozkvétají první květiny a celá příroda se probouzí. Všude kolem je cítit jaro a na stáncích a trzích se objevují první jarní…
K Velikonocům patří nádivka. To dá rozum! Podívejte se na prověřené i méně známé triky, aby byla ta vaše letošní ze všech nejlepší!
Ačkoli jsou Velikonoce oslavou zmrtvýchvstání Ježíše Krista, jsou zároveň ozvěnou pohanských svátků a oslav příchodu jara. Název vychází ze spojení…