Jablko je chutné ovoce, které se výborně hodí nejen do koláčů a štrůdlů, ale rovněž do slaných pokrmů. Masu totiž přidá jemnou ovocnou příchuť. Na stránkách Kuchyně Lidlu jsme pro Vás připravili recepty našeho kuchaře Romana Pauluse, ve kterých jablko skvěle doplňuje celé jídlo. Vyzkoušejte například vepřové ragú s jablky podlité bílým vínem a jablečnou šťávou. Skvěle chutná také vepřová pečeně se zelím a karamelizovanými jablky. Pro milovníky ragú máme ještě jeden recept. Pečená kachna s fazolovým ragú a jablky Vám určitě zachutná!
Děti milují limonády a ty z obchodů jsou pro ně často příliš sycené a plné cukru. Když se pustíte do domácích limonád, můžete sami množství sladidla…
Jemný prášek z toho nejlepšího zeleného čaje se přidává do dezertů či do zmrzliny nebo si z něj jednoduše připravíte i osvěžující „latté“. Je…
Přemýšlíte, jak si udělat hezký svátek matek? Anebo jak z obyčejného dne udělat sváteční? Dopřejte si pomalou snídani, neboli brunch, který bude…