Hruška nasladko i naslano

Hruška nasladko i naslano

Hruška je velmi vděčné ovoce. Hodí se nejen do dezertů, ale i jako příloha k pokrmům z masa.
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI

Hruška je velmi vděčné ovoce. Hodí se nejen do dezertů, ale i jako příloha k pokrmům z masa. Ve spojení s masem se uvolní příjemně nasládlá ovocná chuť. Pokud jste takové spojení ještě neochutnali, určitě vyzkoušejte recept Marcela Ihnačáka na krůtí prsa s hruškou a sušenou šunkou. Pokrm výborně doplňuje restovaná cuketa. Pokud máte chuť na něco lehčího, sáhněte pro recept Romana Pauluse na kuřecí prsa servírovaná spolu s hruškami, červenou řepou, rukolou a kešu oříšky. Tento pokrm Vás určitě zasytí a zároveň nadchne svou svěžestí a aroma. Pokud máte hrušky nejraději takové, jaké jsou od přírody, recept Markéty Krajčovičové na hruškový koláč s mascarpone bude tou správnou volbou.

Kuřecí prsa s červenou řepou, kešu oříšky a hruškami

Kuřecí prsa s červenou řepou, kešu oříšky a hruškami

Krůtí prsa s hruškou a sušenou šunkou

Krůtí prsa s hruškou a sušenou šunkou

Hruškový koláč s mascarpone

Hruškový koláč s mascarpone

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

DALŠÍ ČLÁNKY Z MAGAZÍNU

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU