Nic Vás v zimě nezahřeje a nepotěší tak, jako talíř horké polévky. Recepty na výborné hutné polévky najdete v Kuchyni Lidlu! My jsme pro Vás vybrali tři. První recept je na bramborovou polévku s lososem. Kousky lososa, brambor a pórku se k sobě výborně hodí. Recept Romana Pauluse na francouzskou cibulovou polévku zapečenou se sýrem Brie a bagetou Vás určitě zasytí. Či Vás zláká recept na sýrovou polévku s topinkami, čerstvou petrželkou a cibulkou?
Zužitkovat zbytky zeleniny a vyrobit třeba domácí hnojivo? I takto můžete šetřit nejen planetu, ale i vlastní peněženku.
Krása polévek tkví v jejich jednoduchosti. A Francouzi to s nimi umí. Nechme se inspirovat jejich světově proslulými polévkami.
Najdete ho na jídelním lístku snad každé restaurace, připravuje se při různých příležitostech, rádi ho sbalíme jako svačinu na cesty, děti ho milují.…