Určitě jste během Vánoc a před Silvestrem strávili hodně času v kuchyni u sporáku. Proto nadešel čas, abyste nyní připravili pokrm, který není časově náročný a je v podstatě snadný na zhotovení. Vybrali jsme pro Vás tři recepty od Romana Pauluse. Na začátek vyzkoušejte lososa s pečenou zeleninou a rajčatovou salsou. Pro milovníky masa máme vepřové řízky pečené v bramborovém těstě. Pokud byste chtěli připravit nějaké lehčí, ale přesto masité jídlo, uvařte krůtí prsa s cuketou a těstovinami. A ušetřený čas využijte jen pro sebe.
Americká kuchyně je kuchyní mnoha národů a vlivů z celého světa, jimž Američané vtiskli neopakovatelný charakter.
Rýže je nejdůležitější obilovinou světa a jako hlavní příjem potravy jí má asi ¼ obyvatel zeměkoule. A světová produkce stále stabilně stoupá. Víte…
Chcete, aby vaše letní posezení dostalo provensálský šmrnc? Připravte jednoduché olivové tapenády, které vyniknou s pečivem i zeleninou.