Určitě jste během Vánoc a před Silvestrem strávili hodně času v kuchyni u sporáku. Proto nadešel čas, abyste nyní připravili pokrm, který není časově náročný a je v podstatě snadný na zhotovení. Vybrali jsme pro Vás tři recepty od Romana Pauluse. Na začátek vyzkoušejte lososa s pečenou zeleninou a rajčatovou salsou. Pro milovníky masa máme vepřové řízky pečené v bramborovém těstě. Pokud byste chtěli připravit nějaké lehčí, ale přesto masité jídlo, uvařte krůtí prsa s cuketou a těstovinami. A ušetřený čas využijte jen pro sebe.
Alpské jídlo je přizpůsobené namíru podmínkám neúprosných hor. Nasytí a dodá potřebnou energii na toulky v extrémním počasí. Zároveň je postaveno na…
Prázdniny jsou nenávratně pryč, děti se vrací opět do školních lavic a rodičům opět nastává každodenní připravování svačin.
Prosciutto patří k pravé italské hostině stejně jako mozzarella nebo karafa vína. Dopřejte si lahůdku ze Středomoří a využijte sušenou vepřovou šunku…