Čokoládové dezerty jsou oblíbenou pochoutkou jak dětí, tak i mnoha dospělých. Naše specialistka na pečení, Markéta Krajčovičová, pro Vás připravila dva chutné recepty. Upéct suflé není snadný úkol, ale Markéta Vám prozradí, jak tento celosvětově známý dezert hravě zvládnout. A na májový víkend či piknik s rodinou nebo přáteli si připravte chutný čokoládový dort s višňovým džemem zdobený jahodami, malinami, borůvkami nebo jiným sezónním ovocem. Spojení chutí čokolády a ovoce Vás určitě příjemně překvapí!
V obchodě, nebo na samosběru? Ať už k hromadě jahod přijdete jakkoliv, budou se vám určitě hodit tipy, jak s nimi naložit. Na blogu Kuchyně Lidlu teď…
Americká kuchyně je kuchyní mnoha národů a vlivů z celého světa, jimž Američané vtiskli neopakovatelný charakter.
Rýže je nejdůležitější obilovinou světa a jako hlavní příjem potravy jí má asi ¼ obyvatel zeměkoule. A světová produkce stále stabilně stoupá. Víte…