Čas rychle utíká a polovina léta už je za námi. Proto využijte každou volnou chvíli a buďte co nejvíce času na čerstvém vzduchu. Pamatujte, že v listopadu určitě opět zatoužíte stát za grilem, ale to už nebude to správné počasí. Vyzkoušejte tedy naše super recepty na gril již teď a radujte se ze slunečných dnů spolu s rodinou a přáteli. Pro fanoušky masa máme kuřecí prsa prokládané citronem a malými cibulkami. Na špejli můžete rovněž napíchnout nakrájenou slezskou klobásu, slaninu a bílou cibuli – je to nejvíce klasický špíz ze všech! Nezapomněli jsme ani na vegetariány. Pro ně jsme si připravili ideální recept na marinované zeleninové špízy z papriky, cukety, lilku a cibule. Vychutnejte si každý okamžik u grilu!
Přemýšlíte, jak si udělat hezký svátek matek? Anebo jak z obyčejného dne udělat sváteční? Dopřejte si pomalou snídani, neboli brunch, který bude…
Začíná být krásně, příroda se pomalu probouzí a to je každoroční znamení, že bychom měli provětrat kuchyň. Ne snad proto, že se to „musí“, ale proto,…
Nádivka, knedlíky, polévka, čaj… to všechno z plevele, který roste v každém příkopu a pálí jako čert.