Čas rychle utíká a polovina léta už je za námi. Proto využijte každou volnou chvíli a buďte co nejvíce času na čerstvém vzduchu. Pamatujte, že v listopadu určitě opět zatoužíte stát za grilem, ale to už nebude to správné počasí. Vyzkoušejte tedy naše super recepty na gril již teď a radujte se ze slunečných dnů spolu s rodinou a přáteli. Pro fanoušky masa máme kuřecí prsa prokládané citronem a malými cibulkami. Na špejli můžete rovněž napíchnout nakrájenou slezskou klobásu, slaninu a bílou cibuli – je to nejvíce klasický špíz ze všech! Nezapomněli jsme ani na vegetariány. Pro ně jsme si připravili ideální recept na marinované zeleninové špízy z papriky, cukety, lilku a cibule. Vychutnejte si každý okamžik u grilu!
Venku se otepluje, rozkvétají první květiny a celá příroda se probouzí. Všude kolem je cítit jaro a na stáncích a trzích se objevují první jarní…
K Velikonocům patří nádivka. To dá rozum! Podívejte se na prověřené i méně známé triky, aby byla ta vaše letošní ze všech nejlepší!
Ačkoli jsou Velikonoce oslavou zmrtvýchvstání Ježíše Krista, jsou zároveň ozvěnou pohanských svátků a oslav příchodu jara. Název vychází ze spojení…