Čas rychle utíká a polovina léta už je za námi. Proto využijte každou volnou chvíli a buďte co nejvíce času na čerstvém vzduchu. Pamatujte, že v listopadu určitě opět zatoužíte stát za grilem, ale to už nebude to správné počasí. Vyzkoušejte tedy naše super recepty na gril již teď a radujte se ze slunečných dnů spolu s rodinou a přáteli. Pro fanoušky masa máme kuřecí prsa prokládané citronem a malými cibulkami. Na špejli můžete rovněž napíchnout nakrájenou slezskou klobásu, slaninu a bílou cibuli – je to nejvíce klasický špíz ze všech! Nezapomněli jsme ani na vegetariány. Pro ně jsme si připravili ideální recept na marinované zeleninové špízy z papriky, cukety, lilku a cibule. Vychutnejte si každý okamžik u grilu!
Prosciutto patří k pravé italské hostině stejně jako mozzarella nebo karafa vína. Dopřejte si lahůdku ze Středomoří a využijte sušenou vepřovou šunku…
.
Sushi, jarní a letní závitky či polévky pho bo nebo miso patří v poslední době k nejoblíbenějším pokrmům. Je to tak, asijská kuchyně v našich…