Grilované slaninovo – klobáskové špízy
Doba přípravy25 min.

Grilované slaninovo – klobáskové špízy

Jako skvělou startovací pochoutku při grilovacích párty s přáteli Vám doporučujeme grilované slaninovo – klobáskové špízy. 
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
Zvolte počet porcí:
4

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

Směs koření

  • 4 × Slezské klobásy Pikok
  • 150 g uzené slaniny Pikok
  • 3 × středně velké cibule

POSTUP

Špejle namočíme alespoň na 1 hodinu do studené vody.

Klobásu nakrájíme na hrubší kolečka, slaninu na větší kostky, oloupanou cibuli na stejně velké kousky, poté střídavě napichujeme na špejle.

Koření smícháme v misce a posypeme připravené špízy ze všech stran. Grilujeme, dokud se slanina a klobása nepropečou dozlatova.

Servírování

Podáváme se směsí salátů a octovou omáčkou.

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.