Chutná rýže

Chutná rýže

Rýže je skvělá příloha k teplým pokrmům. Uvařit ji nezabere příliš mnoho času a určitě zpestří chuť celého jídla.
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI

Rýže je skvělá příloha k teplým pokrmům. Uvařit ji nezabere příliš mnoho času a určitě zpestří chuť celého jídla. Pokud nemáte nápad, jaký oběd s rýží připravit, vyzkoušejte některý z receptů Romana Pauluse. Pro milovníky asijské kuchyně jsme připravili recept na krůtí stehna se zázvorem a limetkou v kari omáčce. Pokud přemýšlíte o nevšedním spojení ryby a rýže, rozhodně vyzkoušejte rizoto s pečeným pstruhem a sušenými rajčaty. Krůtí kari s dušenou rýží basmati a ananasem je skvělý nápad na víkendový oběd, když máte více času na vaření.

Krůtí stehna se zázvorem

Krůtí stehna se zázvorem

Rizoto s pečeným pstruhem a sušenými rajčaty

Rizoto s pečeným pstruhem a sušenými rajčaty

KRŮTÍ KARI S DUŠENOU RÝŽÍ BASMATI

KRŮTÍ KARI S DUŠENOU RÝŽÍ BASMATI

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

DALŠÍ ČLÁNKY Z MAGAZÍNU

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU