Chutná rýže

Rýže je skvělá příloha k teplým pokrmům. Uvařit ji nezabere příliš mnoho času a určitě zpestří chuť celého jídla.
Chutná rýže

Rýže je skvělá příloha k teplým pokrmům. Uvařit ji nezabere příliš mnoho času a určitě zpestří chuť celého jídla. Pokud nemáte nápad, jaký oběd s rýží připravit, vyzkoušejte některý z receptů Romana Pauluse. Pro milovníky asijské kuchyně jsme připravili recept na krůtí stehna se zázvorem a limetkou v kari omáčce. Pokud přemýšlíte o nevšedním spojení ryby a rýže, rozhodně vyzkoušejte rizoto s pečeným pstruhem a sušenými rajčaty. Krůtí kari s dušenou rýží basmati a ananasem je skvělý nápad na víkendový oběd, když máte více času na vaření.

Krůtí stehna se zázvorem

Krůtí stehna se zázvorem

Rizoto s pečeným pstruhem a sušenými rajčaty

Rizoto s pečeným pstruhem a sušenými rajčaty

KRŮTÍ KARI S DUŠENOU RÝŽÍ BASMATI

KRŮTÍ KARI S DUŠENOU RÝŽÍ BASMATI

Další články z magazínu

Zobrazit všechny články šipka vpravo