Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Omytá a osušená krůtí stehna vykostíme. Maso důkladně očistíme od šlach a nakrájíme na menší kousky. Kosti vložíme do vody a připravíme vývar. Kousky masa osolíme, opepříme, vložíme do pánve s rozpáleným olejem a opečeme dozlatova. Poté maso vyndáme na talíř a na stejné pánvi rozdusíme najemno nakrájenou cibuli a česnek. Po chvíli přidáme najemno nakrájený zázvor. Mezitím oloupeme rajčata, nakrájíme na malé kousky a vložíme do pánve s cibulí, česnekem a zázvorem. Jakmile jsou rajčata rozdušená, přisypeme kari a krátce orestujeme. Přilijeme vývar, osolíme, opepříme a vložíme připravené maso. Dusíme doměkka na mírném plameni. Omáčku zjemníme smetanou.
Podáváme v hlubokém talíři. Dokončíme na kousky nakrájenou zelenou částí lahůdkové cibule. Jako přílohu můžeme podávat jasmínovou rýži s rozkrojenou limetkou pro dochucení pokrmu.